Vi baker langsomt med glede
da skjer det, gang på gang
med godt mel og tid og vann
- at køen blir lang.

Åpningstider Bakeri

Sesongåpent
28. juni - 2. august 2025

Tirsdag 09:00-14:00
Torsdag 09:00-14:00
Lørdag 09:00-14:00

Brødbakst

Alle våre brød er bakt med økologiske ingredienser. Deigene er langtidshevet og er uten annen tilsetning enn utvalgte frø og nøtter. Utvalget kan variere, men Klåholmen spesial, landbrød og valnøttbrød bakes alle åpningsdager.

Landbrød

  • Steinmalt hvetemel, svedjerug/rug, vann, havsalt og gjær

Klåholmen Spesial

  • Steinmalt hvetemel, havregryn, rug, sesamfrø, linfrø, vann, havsalt, gjær, kaldpresset olivenolje

Valnøttbrød

  • Steinmalt hvetemel, rug, valnøtter, vann, havsalt og gjær

Søtbakst

Alle våre boller er bakt med økologiske ingredienser (unntaket er smør). Deigene er langtidshevet. Vi er et av få bakerier som lager vår egen vaniljekrem til skolebollene og mandelbollene – med ekte vanilje selvfølgelig!

Kanelsnurr

  • Steinmalt hvete, lokal gårdsmelk, salt, rårørsukker, meierismør og Ceylon kanel. Penslet med egg.

Skolebolle

  • Steinmalt hvete, lokal gårdsmelk, salt, rårørsukker, meierismør, egg, melis, kokos og vaniljestang. Penslet med egg.

Horn

  • Steinmalt hvetemel, lokal gårdsmelk, rårørsukker, meierismør, gjær og valmuefrø. Penslet med egg.


Følg bakeriet vårt på facebook