Vi baker langsomt med glede
da skjer det, gang på gang
med godt mel og tid og vann
- at køen blir lang.
Åpningstider Bakeri
Sesongåpent
28. juni - 2. august 2025
Tirsdag 09:00-14:00
Torsdag 09:00-14:00
Lørdag 09:00-14:00
Brødbakst
Alle våre brød er bakt med økologiske ingredienser. Deigene er langtidshevet og er uten annen tilsetning enn utvalgte frø og nøtter. Utvalget kan variere, men Klåholmen spesial, landbrød og valnøttbrød bakes alle åpningsdager.
Landbrød
-
Steinmalt hvetemel, svedjerug/rug, vann, havsalt og gjær
Klåholmen Spesial
-
Steinmalt hvetemel, havregryn, rug, sesamfrø, linfrø, vann, havsalt, gjær, kaldpresset olivenolje
Valnøttbrød
-
Steinmalt hvetemel, rug, valnøtter, vann, havsalt og gjær
Søtbakst
Alle våre boller er bakt med økologiske ingredienser (unntaket er smør). Deigene er langtidshevet. Vi er et av få bakerier som lager vår egen vaniljekrem til skolebollene og mandelbollene – med ekte vanilje selvfølgelig!
Kanelsnurr
-
Steinmalt hvete, lokal gårdsmelk, salt, rårørsukker, meierismør og Ceylon kanel. Penslet med egg.
Skolebolle
-
Steinmalt hvete, lokal gårdsmelk, salt, rårørsukker, meierismør, egg, melis, kokos og vaniljestang. Penslet med egg.
Horn
-
Steinmalt hvetemel, lokal gårdsmelk, rårørsukker, meierismør, gjær og valmuefrø. Penslet med egg.